sobota 17. listopadu 2018

Zamyšlení kočičí

...čičičí…


     Mám ráda kočky a obzvláště pak tu naši. Odborníci tvrdí, že ten, kdo potřebuje zklidnit, má si pořídit kočku a komu energie chybí a je málo aktivní, pro toho je lepší pes. 
     Když pozoruji tu naši chlupatou princeznu, tak mám pocit, že mi přichází prezentovat  umění a kouzlo ženské energie. Ta proměnlivost jejího  chování a nálad!  Z lenivého ospalého tvora je za pár minut šelma, která vzápětí  přiběhne na zavolání, pokud jí to ovšem bude stát za to. Umí se tulit ale nebojí se vystrčit drápky a když si připadá upozaděná, tak samozřejmě provokuje. Je výrazným členem rodiny, ale je-li to potřeba, dokáže být i zcela nezávislá. A k tomu všemu její pružné tělo, ladná chůze a roztomilý kukuč. Chce se mi to zhodnotit jedinou větou: Pokud se my ženy budeme chovat  jako kočky, budeme opravdu kočky :-)
     Ať pes či kočka oba dva jsou výborní parťáci do poho i nepohody a za povšimnutí stojí také to, jak dokonale umí prožít každý přítomný okamžik.
     A jestli má někdo z vás ještě stále kočky v nelibosti, věřím, že máte nejspíš závažnější problém s tou ženskou energií. Naštěstí kočičkám je to celkem jedno a  jejich zdravé sebevědomí tím určitě neutrpí. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat